TAPAS på en fredag

Endelig FREDAG!!!!
Har invitert noen venner til hyggelig avslutning på denne uka, og tenkte servere litt Tapas. Dvs, har blitt flinkere med åra,til å DELEGERE! Og dermed bedt gjestene ta med seg litt hver. På den måten kan vertinnen også hygge seg litt, og ikke møte dønn utslitt når gjestene ankommer!
'


Tapas kommer av ordet tapa, som betyr ?å dekke?. Det var nettopp det de første tapas var ? skiver av brød eller skinke lagt på toppen av sherryglassene i barene for å holde fluene unna. En annen historie forteller at skiven eller skinkebiten ble lagt på toppen av glasset i mangel av en tallerken.

I kveld skal alle få tallerken, og jeg tror jeg skal klare å holde fluene borte... Så maten skal fortæres, ikke ligge på toppen av glassene...Men sherry skal selvsagt serveres. Mmmm så godt det skal bli.

Håper på en hyggelig aften med gode samtaler, herlig musikk, høy stemning og glade mennesker!

2 kommentarer

Georgine

03.sep.2010 kl.18:14

Kjempegod ide. Vi gjør det ofte slik på personalfester.

Sylvia

04.sep.2010 kl.21:59

Mmmmmm....hvorfor var ikke jeg der da? he he.....så at dere hadde choritzo, som er min favoritt!

Synd vi ikke kunne treffes i dag, men 3 unge jenter hjalp meg på jobb i dag, og tok følge hjem (jeg spaserer jo) Og da jeg kom hjem hadde jeg en dundrende hodepine, som jeg ordnet med litt mat, og avslapping i varm sol.

Nå er det strikketøyet og et glass rødvin som ordner kosen, og 3 jenter som spiller GENI.

Pst: du må gjerne kommentere hos meg.....;)

Skriv en ny kommentar

harmonica

harmonica

42, Larvik

Yrkeskvinne med 2 halvstore barn. Elsker jobben min,glad i barna mine,dyrker interiør og trender. Glad i mine beste venninner,elsker dyr, har både hester og katter.Er helt avhengig av musikk. Og MÅ ha det ryddig!!

Kategorier

Arkiv

hits