Pasta vegetar



Dette fikk jeg lyst til å lage som tirsdagsmiddag. Enkelt og sunt, og sannsynligvis supergodt!!

Antall porsjoner: 4

500 g spaghetti eller linguini (foretrekker Barilla`s spaghetti)
200 g cherrytomater, røde
200 g cherrytomater, gule(kan droppes) 
3 dl hakket frisk basilikum
6 ss olivenolje
1 fedd hvitløk - hakket
1 ss hvitvinseddik (rødvinseddik kan også brukes)
salt og pepper etter smak

Kok pasta etter ansvisning på pakken.

Del tomater i to. Legg dem i en stor bolle og tilsett hakket basilikum, olivenolje, hvitløk og eddik. Smak til med salt og pepper. Klem tomatene litt med en tresleiv.

La spagettien renne av og bland med tomatrøren. Smak retten til med salt og pepper.

Server spaghettien nylaget med godt brød (f eks foccachia)og gjerne et dryss parmesan
Buon appetito!!

2 kommentarer

Vera Lynn

12.okt.2010 kl.14:28

Dette så utrolig godt ut, mmmm!!! Den skal jeg jammen prøve :o)

harmonica

13.okt.2010 kl.09:30

Testet ut denne retten i går, med venninnebesøk. Den ble kjempegod!!! Kan absolutt anbefales, i en hektisk hverdag!!

Skriv en ny kommentar

harmonica

harmonica

42, Larvik

Yrkeskvinne med 2 halvstore barn. Elsker jobben min,glad i barna mine,dyrker interiør og trender. Glad i mine beste venninner,elsker dyr, har både hester og katter.Er helt avhengig av musikk. Og MÅ ha det ryddig!!

Kategorier

Arkiv

hits