Tilbehør til kalkun
I tradisjonens tro, lager jeg kalkun til nyttårsfesten i morgen.
Men, jeg har gått bort fra selve DYRET. Jeg syns det ble så mye pes å få inn den store fuglen i ovnen, og for ikke å snakke om oppskjæringen som fulgte... Phu, for et styr...
Neida,jeg velger å bruke filèt istedetfor hel kalkun. Enkelt å frakte med seg, enkelt å forberede, og enkelt å sette inn i ovnen! Og smaker MINST like godt, spør du meg!
Men, når man kommer til tilbehøret, kan det jo være så mye. Er det noen som har noen gode tips til tilbehør til kalkunen??
Det blir selvsagt waldorfsalat(nam nam),mandelpoteter,svisker ,tyttebær og noen grønnsaker.
Men kunne godt tenkt meg noe som var litt ekstra godt inntil.
Kanskje sopp?
Siden det er så mange kreative og flinke matbloggere der ute, ville jeg blitt veldig glad om noen kom med noen spennende forslag..
Jeg venter i spenning♣♣
Georgine
30.des.2010 kl.11:19
ernashus
30.des.2010 kl.12:19
Rita
30.des.2010 kl.18:43
RIKTIG GODT NYTTÅR TE DÆ OG DINE ANIA,
klæm fra Rita
leirabestas
30.des.2010 kl.18:47
juyeung
31.des.2010 kl.20:53
Kunne jo bestilt fra nettet.. Jeg ser du er fra Larvik også. Er det her du kjøper det, eller er det fra nettet du sa du kunne skaffe meg det ?? ^^,
Ju Yeung
02.jan.2011 kl.02:07
Happy new year ^^.