Hallooooo fra den andre siden

Av jordkloden.

Kort hilsen fra Loungen på flyplassen i Hong Kong. Hatt et par dager i byen,kombinasjon av jobbmøter og restituering av den lange reisen og ny tidssone,før avgang til Kina nå i kveld. Jada, klokka er over syv på kvelden her. Det er klin mørkt ute. Og jeg nyter et glass Chardonnay...  ;-)

Litt merkelig at jeg har levd dagen FØR dere der hjemme,men sånn er det jo..! Og onsdagen, den har vært fin den.

Godt og varmt i Hong Kong i dag. Over tretti varme. Deilig å kjenne varmen igjen... For oss nordboere er det jo en stund til neste gang sola varmer godt igjen... hmmmm

Håper alle der hjemme har det fint, ryktene sier at det er skikkelig høst-storm om dagen. Litt hyggelig da, om man skal finne det positive i det, at man kan kose seg innendørs mens vinden suser utenfor...

Jeg sier på gjensyn så lenge, til vi høres av neste gang. Og Søs; jada,jeg skal passe på å kle meg godt,så jeg ikke blir forkjølet denne gang. Ganske utrolig,for det er jo så varmt!! Men kineserne er livredde for å bli varme(og røde i kinna!!), så aircondition står på for fullt innendørs!!

Nihaou alle sammen (god dag!!)

4 kommentarer

Tove

07.sep.2011 kl.14:12

Du har hørt riktig. Akkurat nå er det bitte litt sol, men ellers så regner det og regner det. Fortsett å kos deg.

mimmimor

07.sep.2011 kl.14:38

Så der er i den delen av verden du er :) Tidssoner er et pussig fenomen - men godt du kan sjekke dagene for oss sånn i forkant, da :) Håper du får gode dager og finner tid til kos også mellom jobbslagene. Aner meg at du får det helt greit til :)

07.sep.2011 kl.16:17

Haaaaallloooo tilbake!! kos deg videre. :)

Sylvia

07.sep.2011 kl.18:26

Det var godt at du tok mitt råd med deg på turen. (ULL)

Ser du i bloggen min, har jeg strikket ferdig puffen, men den er altså IKKE til deg (sorry), som du har trodd. Jeg vet du ønsker deg en, men den kommer til å bli dyr!

Jeg lager en, hvis du betaler garn og dyner. Bare si ifra.

Klem fra storesøs.

Skriv en ny kommentar

harmonica

harmonica

42, Larvik

Yrkeskvinne med 2 halvstore barn. Elsker jobben min,glad i barna mine,dyrker interiør og trender. Glad i mine beste venninner,elsker dyr, har både hester og katter. Har skrivekløe, derfor blogg.Er helt avhengig av musikk. Og MÅ ha det ryddig!!

Kategorier

Arkiv

hits